На 23 август е премиерата на Гарванът“, съобщават от Форум филм“, разкри

...
На 23 август е премиерата на Гарванът“, съобщават от Форум филм“, разкри
Коментари Харесай

Мракът се завръща: Обявиха премиерата на „Гарванът“

На 23 август е премиерата на „ Гарванът “, оповестяват от „ Форум филм “, разкри Българска телеграфна агенция.

„ Това лято мракът възкръсва с идната съвременна акомодация, която ще ни попилее с всесилен обсег. Както хитовата версия от 1994 година с покойния Брандън Лий, по този начин и идният римейк, са основани на абсолютния шедьовър в света на графичните романи на Джеймс О'Бар, който от първата до последната страница потапя в мрачна и завладяваща атмосфера, несравнима с никоя друга. Новата продукция дава обещание да резервира това именито завещание, като в същото време демонстрира актуалния прочит на обичаната от толкоз доста генерации история “ , описват от „ Форум филм “.

‘THE CROW’ remake has been delayed to August 23.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
Режисьор на „ Гарванът “ е Рупърт Сандърс, а сценаристи са Зак Бейлин и Уилям Шнайдър. Продуценти са Едуард Р. Пресман, Самюъл Хадида, Виктор Хадида, Джон Дженкс и Моли Хасъл. Актьорският състав включва Бил Скарсгард, Талия Дебрет Барнет, по-известна с псевдонима си Еф Кей Ей туигс (FKA twigs), Дани Хюстън.

Внимание, предстоят спойлери!

СЮЖЕТЪТ

В сенчестите обятия на мрачния свят на „ Гарванът “, в който ехото на скръбта отеква, а завесата сред световете става все по-тънка, сродните души на Ерик Дрейвън (Скарсгард) и Шели Уебстър (FKA twigs) се преплитат в танц на любовта и нещастието, когато демоните от тъмното й минало ги застигат и двамата са брутално убити. Получил шанса да избави същинската си обич, като се жертва, Ерик е дарен със силата на господ, която надвишава границите на гибелта.

NEW: An incredibly important, heart-wrenching investigation by with a film by.

A new tribal police force chased a teen to his death. Two or three days later, it disbanded. The Crow Nation is still fighting for answers:

WATCH:
— James West (@jameswest2010)
Прекосявайки неземните царства на живите и мъртвите, пътят на Ерик е посипан със сенки и осветлен от трептящите пламъци на отмъщението. Той безмилостно преследва тези, които са лишили единственото му благополучие и се заклева да пренапише трагичната история на тяхната крах, с цел да си върне светлината, която им е по този начин незаслужено открадната.

БИЛ СКАРСТАРД: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ СВЕТЪТ ДА ВИДИ ФИЛМА

„ Като дете бях огромен почитател на истинския филм и за мен беше огромна чест да приема ролята на Ерик Дрейвън. Но в действителност това, което ме притегли, беше желанието на Рупърт Сандърс изцяло да премисли историята и героя и да ги приспособява към актуалната аудитория “ , споделя артистът Бил Скарсгард.

По думите му това е воин, който мнозина почитат и са мощно привързани към него – той не наподобява на никой от персонажите, с които съм се захващал до момента.

lionsgate had my favorite overall presentation of new films to come at from the crow to ballerina to good fortune and so so so much more they just had the most trailers and first looks it was absolutely so fun to see the variety they have ❤️‍
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР